Få troen på dig selv tilbage – start allerede i dag!

“Jeg bekymrer mig meget om fremtiden”

”Jeg føler ikke jeg slår til”

”Det med at tro på mig selv, er jo noget af det sværeste”

”Hvem er jeg nu efter jeg har oplevet stress”

”Jeg føler mig presset fra alle sider”

”Jeg kommer til at overfuse mine børn”

 

Disse udsagn kommer fra helt almindelige kvinder som jeg har haft i forløb hos mig (Dvinges).

Kvinder som lever et helt almindelig liv med: familie, job, børn, fritidsaktiviteter, efteruddannelser, fokus på sundhed, træning, venskaber, udseende, parforhold, flotte og rene hjem, korrekthed, perfekthed………………

”gisp jeg skal lige have vejret” tænker jeg for mig selv, når jeg hører hvor meget disse kvinder har puttet ind i deres liv. De fortæller, at de ofte føler sig tvunget til at efterleve visse aktiviteter, fordi det kræves i samfundet, i deres familie, i deres omgangskreds eller det kræver de af sig selv!

 • Men hvad gør det ved os, når vi kører ud af motorvejen?
 • Hvilke konsekvenser kan det have for os?
 • Hvad betyder det i bund og grund når vi lever et liv som vi ikke ønsker inderst inde?
 • Hvorfor gør vi det?

Disse spørgsmål kunne være super relevante at få set på for at opdage hvor vi er i vores liv og hvor vi gerne vil hen? De er også super relevante at se på, hvis du går rundt og har det som de indledende udsagn.

Jeg kender selv til at have det sådanne. Især som voksen har jeg gerne ville have en finger med i alt. Jeg elsker at blive udfordret, jeg er nysgerrig anlagt og jeg er drevet af at gå forrest. Derfor har jeg også i mit (voksne) liv valgt et liv med mange udfordringer. Jeg valgte at gå ud af Jehovas Vidner i mine teenager-år, mødte en masse mennesker som tog mig forskellige steder hen, blev gift, fik en søn og blev skilt, da Oliver var 2 år og derefter alenemor i en del år. Mødte en ny mandmed børn som har givet utrolig mange udfordringer, men også livsvigtig læring. Arbejdet som pædagog, selv om jeg aldrig rigtig har brændt for dette hverv. Startede samtidig med et fuldtidsjob op som selvstændig erhvervsdrivende og tog uddannelsen som coach.

Mange af mine valg, har været baseret på Could have, Should have, Would have – og med det mener jeg, beslutninger truffet ud fra hvad jeg har følt jeg burde, kunne og skulle gøre.

Jeg har som voksen arbejdet meget med mig selv og gør det stadig, fordi jeg har opdaget hvor vigtig det er at lære at træffe valg ud fra hvad der er godt for mig og ikke ud fra hvad andre siger jeg skal gøre.

Jeg har levet mit liv på motorvejen indtil jeg brændte ud og efterfølgende fik en kronisk tarmsygdom. Det lærte mig, at begynde at lede efter udkørslen fra motorvejen og komme lidt væk og begynde at gå min egen sti.

Der hvor jeg er i dag, har jeg fået ro på min sygdom, mere overskud, frihed, troen på mig selv tilbage, færre bekymringer, mere selvværd og ikke mindst fundet ud af hvem jeg er.

 

Reflekter engang over følgende spørgsmål:

Hvad er det der gør, at du ikke er der hvor du brænder for at være?

Hvad kan du gøre for at finde ro og blive glad for hele dit liv?

Hvordan kan du komme til at tro på DIG selv – og tro på, at det du gør ER godt nok?

 

HVAD KAN DU GØRE ALLEREDE I DAG, DER VIL HJÆLPE DIG GODT PÅ VEJ:

 • Begynd at anerkende dig selv, fordi du kan have dage hvor du føler dig nedtrykt og usikker. Det er okay!
 • Støt dig selv – Acceptere at du ikke er helt i mål endnu, men du er på vej og det er godt nok.
 • Fortæl dig selv, at du er god og præcis som du skal være.
 • Start HVER morgen med at se dig selv kærligt i øjnene og sig ”godmorgen søde dig”, ae dig selv på kinden.
 • Opsøg hjælp og støtte, så du kan bevare fokus og få de rette redskaber til at optimere dit forhold til dig selv.

 

 

TAK FORDI DU LÆSTE MED.

3.172 kommentarer til “Få troen på dig selv tilbage – start allerede i dag!”

 1. Pingback: Tucker Carlson - Vladimir Putin

 2. Pingback: Tucker Carlson - Vladimir Putin - 2024-02-09 Putin interview summary, full interview.

 3. Pingback: samorazvitiepsi

 4. Pingback: 000

 5. Pingback: laloxeziya-chto-eto-prostymi-slovami.ru

 6. Pingback: 123 Movies

 7. Pingback: film2024

 8. Pingback: batman apollo

 9. Pingback: new 2024

 10. Pingback: film

 11. Pingback: depresiya

 12. Pingback: kiino4k.ru

 13. Pingback: psy

 14. Привет! Сегодня я расскажу вам о мгновенных онлайн займах от малоизвестных, но очень удобных и доступных МФО. Эти займы – настоящая находка для тех, кто ищет быстрое финансовое решение с минимальными требованиями к заемщику.

  Что делает эти займы такими особенными? Во-первых, это простота оформления. Большинству заемщиков достаточно иметь паспорт и доступ к интернету, чтобы подать заявку. Во-вторых, эти МФО предлагают мгновенное решение по заявке, что означает, что вы можете получить деньги на вашу карту в течение нескольких минут после подачи заявки.

  Конечно, когда речь идет о займах, важно учитывать условия предложения. Несмотря на минимальные требования к заемщику, обязательно обратите внимание на процентную ставку, сроки возврата и возможные дополнительные комиссии. Это поможет вам избежать неприятных сюрпризов в будущем.

  Еще одно преимущество этих малоизвестных МФО – индивидуальный подход к каждому клиенту. Они часто готовы рассматривать заявки даже от тех, кто имеет не самую лучшую кредитную историю.

  В заключение, мгновенные онлайн займы от малоизвестных МФО – это отличный выбор для тех, кто нуждается в быстрой финансовой поддержке и ценит простоту и скорость оформления. Просто не забывайте внимательно читать условия договора, чтобы ваше решение о займе было максимально осознанным и безопасным.

  [url=http://clients1.google.az/url?q=https://wikzaim.ru/]займ плохой кредитной без отказа на карту [/url]
  [url=https://toolbarqueries.google.gl/url?q=https://wikzaim.ru/]новые займы без отказа [/url]
  [url=https://google.nr/url?q=https://wikzaim.ru/]совсем новые мфо [/url]
  [url=https://toolbarqueries.google.com.bo/url?q=https://wikzaim.ru/]новый займ [/url]
  [url=https://toolbarqueries.google.fm/url?q=https://wikzaim.ru/]займы на карту без отказа [/url]
  [url=https://toolbarqueries.google.mg/url?q=https://wikzaim.ru/]займы быстро на карту без отказа [/url]
  [url=https://images.google.tt/url?q=https://wikzaim.ru/]займ без отказа срочно [/url]

 15. Наш сайт предлагает уникальную возможность выбрать кредит из более чем 40 МФО. Новым клиентам мы гарантируем кредиты под 0% с немедленной выдачей на карту. Процесс займа упрощен до минимума – достаточно иметь при себе паспорт. Это ваш шанс получить быструю финансовую помощь без лишних затрат и времени.

  У нас вы найдете [url=https://wikzaim.ru/]займы онлайн на карту без отказа без проверки мгновенно[/url] и другие предложения от МФО 2024 года! Каждый сможет получить быстрый займ в онлайн режиме без проверок и отказов.

 16. Pingback: Link

 17. Pingback: 354

 18. Pingback: Update Site Error ¹ 655

 19. Pingback: Update Site Error ¹ 654

 20. I will right away grab your rss as I can not to find your email subscription link or newsletter service. Do you’ve any? Please allow me recognize in order that I may just subscribe. Thanks.

 21. Психическое здоровье включает в себя наше эмоциональное, психологическое и социальное благополучие. Это влияет на то, как мы думаем, чувствуем и действуем. Оно также помогает определить, как мы справляемся со стрессом, относимся к другим и делаем здоровый выбор.
  Психическое здоровье важно на каждом этапе жизни: с детства и подросткового возраста до взрослой жизни.ние) — специалист, занимающийся изучением проявлений, способов и форм организации психических явлений личности в различных областях человеческой деятельности для решения научно-исследовательских и прикладных задач, а также с целью оказания психологической помощи, поддержки и сопровождения.