Kom til gratis info møde

På kun 6 måneder kan du blive certificeret Life Coach med fokus på mental sundhed. Kom med til infoaften  d. 30/1-24 kl. 19:00 – 21:00.
 
– Har du en passion for at hjælpe andre med at trives og opnå deres fulde potentiale?
– Ønsker du at skabe en meningsfuld karriere, hvor du kan gøre en positiv forskel?
– Ved du at dit liv indeholder mere end det gør nu – og er du klar til at investerer i din egen fremtid?
 
Der har aldrig været et bedre tidspunkt at blive Life Coach på og efterspørgslen efter coaching og støtte stiger i løbet af de næste år.
 
Flere og flere mennesker er blevet bevidste om, at det at have en Coach i sit liv, en der både forstår ens situation og samtidig ser den fra nye vinkler, medfører langt bedre resultater i alle områder af ens liv. 
 
Der bliver mere end nogensinde før brug for mental coaches. Mange mennesker mistrives psykisk, det være sig børn som voksne.
 
Vores uddannelse går ud over den traditionelle Life coaching og integrerer principper fra mental sundhed.
Du lærer at støtte andre i at håndtere livets udfordringer, forbedre mentalt velvære og skabe varige positive ændringer hos dig selv og dine kommende klienter.
 
Vores uddannelse henvender sig især til dig der er bevidst om at du vil benytte uddannelsen aktivt i dit faglige liv – det være sig som en ekstra dimension i dit nuværende arbejde eller som et vigtigt skridt med en ny berigende karriere.
 
Du er tættere på at blive certificeret Life Coach end du aner.
 
Invester i dig selv og i andres mentale sundhed. Bliv certificeret Life Coach og skab en meningsfuld hverdag.
 
VI AFHOLDER NÆSTE INFOAFTEN D. 30/1-24
 
Her kan du møde nogle af mentorerne, høre mere om uddannelsen og stille dine spørgsmål.
 
Aftenen byder også på et par inspirerende øvelser.
Sæt x i kalenderen d. 30/1-24 kl. 19.00 – 21.00 på Nupark indgang 47 7500 Holstebro
 
 

“Hvis du bare er en lille smule interesseret i coaching og hvad det er og kan være, vil jeg på det varmeste anbefale en aften i super kompetente Mette Egebjerg Dvinges selskab. Jeg deltog selv sidste år og fik langt mere med mig hjem end forventet.Efterfølgende valgte jeg, at starte op på uddannelsen som stress og life coach. Indtil videre har det været den fedeste rejse og Mette er en helt fantastisk rejseledersom på bedste vis udfordrer, inspirerer og deler ud af sig selv”. (Tenna Knak)

Efter jeg igennem længere tid, har haft ønske om, at tage en coachuddannelse,så jeg at Mette Dvinge afholdte informationsmøder. Det tilmeldte jeg, og hvor var det godt, jeg gjorde det. Jeg kørte derfra med en følelse af glæde, positivitet og ny gejst, der bekræftede mig i,  at det er den vej jeg skal. Jeg tror på, når jeg har været på min egen rejse, så er jeg klar til at hjælpe andre, så jeg i fremtiden kan bruge uddannelsen både arbejdsmæssigt og personligt”.
(Anette Frost)

“Jeg er uddannet fysioterapeut, og har i mange år drevet selvstændig virksomhed indenfor fysioterapi.
Men jeg manglede en dimension i mit arbejde for at kunne nå helt i mål. Life Coach uddannelsen ved Dvinges er en fantastisk uddannelse, og netop her har du muligheden for at kunne kombinere flere arbejdsområder, og blive generelt styrket i dit arbejde”.
(Lotte Dahlgaard ejer af Timetochange)

“Jeg vælger Life coach uddannelsen hos Dvinges, fordi jeg har lyst til, at give mig selv en gave ved at lære noget nyt om mig selv og samtidig tilegne mig selv ny viden”
(Tina Munksgaard)

Arrangementet er GRATIS.
 
Dato: D. 30/1-24
Tid: kl. 19-21
Sted: Nupark indgang 47 7500 Holstebro
 
Meld dig til ved at reservere 
hos Mette Dvinge på: Mette@dvinges.dk
 

De bedste hilsner holdet bag Dvinges Life coach uddannelse.

Tilføj din overskrift her

Når du besøger min hjemmeside, anvender vi cookies. For at sikre dig at du får den bedste oplevelse  Læs mere