En stress og life coach uddannelse hos Dvinges Hus er det perfekte springbræt i livet som selvstændig, hvor du bliver taget i hånden hele vejen.

Stress og life coach uddannelse
hos Dvinges Hus

Life Coach uddannelsen – ONLINE

Er du interesseret i personlig udvikling? Brænder du for at gøre en forskel i andre menneskers liv?
 Og Kan du lide at selv-studere kombineret med at få undervisning online?

 SÅ KOM MED PÅ NÆSTE ONLINE STRESS OG LIFE COACH UDDANNELSE.

Dvinges online coach uddannelse kan klart anbefales. For mig har det været en gave, at det har været online, da jeg spare meget tid og kørsel. Jeg var spændt på, om jeg mistede noget ”nærhed” ved et online kursus, men det har ikke været tilfældet. Mettes anerkendende væremåde nåede helt igennem og jeg følte på intet tidspunkt, at sidde lange væk. Tilmed har det været særlig let at ”mødes” i træningsgruppen, hvilket har ført til mere sparring og træning på tværs. Mettes undervisning er utrolig spændende, struktureret og givet med en varme, hvor der altid er plads til at spørge. Der gives et stort materiale, med både viden, metoder,
redskaber, øvelser, inspiration til selvstudie og ikke mindst et anerkendende rum hvor der er plads til udvikling. For mig har det været en fantastisk rejse både personligt, men også særdeles brugbart i mit arbejde. Jeg benyttede mig af bruttolønsordningen, hvilket var let og med god besparelse”
(Mona Jacobsen pædagog – Tarm)

HVORFOR ONLINE?:

Det gode ved online er netop fleksibilitet. Rigtig mange har travlt og kan have svært ved at afsætte tid til f.eks en uddannelse eller et kursus, også selv om det er noget man inderst inde gerne vil. En online uddannelse kan du tilgå når det passer dig. Du modtager indholdet både på skrift, lydfiler, video samt direkte undervisning (1 dag pr. måned). Du kan altså tilgå indholdet når det passer dig.

Hvordan foregår det når det er online?

Vi bruger platformen zoom. Zoom er et program der kan installeres på din computer, tablet eller smartphone. Dagen før undervisningsdagen modtager du et link, klikker på det og så kommer du ind i et online rum hvor de andre deltagere og underviseren er. Her er det muligt, at stille spørgsmål og interagerer med alle der er tilstede, akkurat som var vi sammen fysisk.

På zoom er der også mulighed for at dele jer deltagere op i mindre grupper, hvilket vi benytter os af ved mindre gruppeøvelser, træning og feedback. Det svarer altså til at blive sendt ud i mindre grupper hvor man kan øve sammen. Efter en øvelse er det muligt at lukke alle ind i det fælles online rum igen.

Du behøver ikke være en teknik nørd for at være med. Jeg bruger platformen til samtaler, møder og på life coach uddannelsen allerede og det fungerer overraskende godt og er lige til at gå til.

Hvordan er online coachuddannelsen opbygget?

Onlineuddannelsen er (ligesom den fysiske uddannelse) bygget op af 6 undervisningsmoduler.
Den tager altså 6 måneder at gennemføre. Her mødes vi 1 dag live/online pr. måned. Ialt 6 dage online kl. 9:00 til 15:30. Skulle du være forhindret i at deltage, så er det muligt at optage dagens undervisning.

Efter selve undervisningsdagen er det tid til selvstudie og materialet hertil sendes dagen til din mail.

Udover 1 online undervisningsdag pr. måned mødes vi 3 gange af 3 timer til supervision/feedback (Formiddage kl. 9:00 – 12:00). Dette er obligatorisk at deltage i hvis du ønsker at blive certificeret coach. Supervision giver dig som coach mulighed for at blive endnu skarpere på din rolle og færdigheder. Til sidst anbefales, at man mødes online mindst 1 gang mellem hvert modul med sin gruppe og får øvet teknikker og modeller. Uddannelsen afsluttes med en online certificering. Hele uddannelsen varer 6 måneder.

For at sikre dig og dit udbytte af uddannelsen tilbyder vi halvvejs en 1:1 samtale, hvor du er i fokus.

Om det er mit fysiske hold eller online så vægter jeg små hold, da tryghed er vigtigt. Små hold gør også, at jeg som underviser ser, hører og kan være der for DIG og din proces.

“Det, at være en del af en lille gruppe studerende, med samme interesse. Det er fantastisk”, siger Malene afslutningsvist.

LÆS MERE OM INDHOLD HER:

Læs mere her

 

 Er det noget for dig?

Det kan være du længe har ønsket at komme med på den fysiske uddannelse,men har synes det var for dyrt,tidsrammen ikke passede, du skulle køre for langt eller synes det var for upraktisk i forhold til dit nuværende liv.

Det kan være dig der længes efter at få nogle redskaber som du kan bruge i dit nuværende arbejde eller begynde at praktisere coaching som et bierhverv/fuldtid.

Det kan være dig som står med et ben i hver lejr. Du kan mærke der skal ske noget andet arbejdsmæssigt, og du er nysgerrig på hvad en coach uddannelse kan betyde for din fremtid.

Det kan være dig der har været udsat for kriser, stress, skilsmisse eller på anden måde har fået hjælp og derfor nu gerne vil bruge dine erfaringer og derved hjælpe andre.

Og så kan det også være til dig som er nysgerrig på dig selv og dem omkring dig og gerne vil styrke din viden om mennesker.

Din investering:

Hele uddannelsen, inkl. materiale, øvelser, supervision og certificering kr. 17.000,- 

TILBUD:

TIL OG MED. D. 28/4-23 KAN DU KOMME MED TIL KUN KR. 8.500  (Forudsætter tilmelding til næste online hold med start d. 17/5-2023).

Så er det noget for dig, så tøv ikke med at melde dig til allerede i dag på Mette@dvinges.dk eller på 30912560.

OBS! Flere og flere benytter bruttolønsordning. På denne måde kan du spare op til 50 %. Du kan læse mere om denne ordning her:

Datoer for næste online hold (Onsdage): D. 17/5 – D. 14/6 – D. 16/8 – D.13/9 – D. 11/10 – D.8/11

Tidspunkt: Ens for alle dage kl. 9:00 – 15:30

Referencer:

“Forskellen på mig som person, er den måde jeg agerer på i min verden. Jeg kender (og forstår) mig selv med faglige øjne, og at have fået den faglige indsigt giver mig plads til at kunne rumme mine følelser, hvor jeg tidligere har pakket flere af dem væk. Det betyder, at jeg er blevet langt mere autentisk i mit liv, jeg har tilladt mig at være hele mig. Og sikken en befrielse det er. Jeg vil til hver en tid anbefale netop denne uddannelse. Den er bundsolid med det hele menneske i centrum. Og med en super kompetent underviser, som også er god til at dele af hverdagens faktuelle eksempler”.
(Berit Jensen – Skive)

“Jeg er kommet til at hvile mere i mig selv. Jeg har fundet nye sider af mig selv og blevet mere afslappet ifht andre. Jeg har fået en gave ved at tage denne rejse som jeg ikke ville være foruden”
 (Lotte Andersen)

“Jeg har fået rigtig meget ud af det og lært meget om mig selv og andre. En gave som alle burde give sig selv”.
(Tina Munksgaard)

“Det er helt klart det bedste jeg har gjort for mig selv. Tak til Mette som har guidet os igennem med en utrolig viden og dejlig måde at være på. Er du i tvivl om du skal tage uddannelsen, så spring ud i det og lad tvivlen komme dig selv til gode”.
 (Gitte Brygger Poulsen)

“Det er mega spændende og dejligt med variationer i undervisningen. Opbygningen er rigtig god. Uddannelsen har givet mig en stor forståelse for
mine tidligere handlemønstre og jeg føler mig godt klædt på til at coache andre. Det er den største gave jeg har givet mig selv”.
(Malene Bech)

“Mette Dvinge er en inspirerende coach og underviser, som man mærker brænder for at dele sin viden og brænder for at andre skal opleve nyttevirkningen af coaching. I løbet af denne rejse mod at kalde mig Life Coach får man mange nyttige værktøjer med sig i bagagen. Mette er rigtig god til at understøtte ens udvikling på rejsen”.
(Laila Visholm)

ER DU I TVIVL?

Så tilbyder jeg en gratis afklarende samtale, hvor vi sammen kan finde ud af om det er denne vej der venter på dig. Du er også velkommen til næste infomøde.
Send da din e-mail på: Mette@dvinges.dk
og du vil modtage yderligere info.

Kontakt Mette på:

Mette@dvinges.dk eller på 30912560

De bedste hilsner fra

Mette Dvinge